Amikor tényleg együtt a család

Erikáéknak július közepén volt az esküvőjük, és szerettek volna egy hangulatos családi fotózást ez alkalomból.

Az előzetes megbeszélések folyamán egyértelműen a szabadtéri fotózásra esett a választás, ráadásul naplemente előtti időszakot javasoltam, hiszen ilyenkor készülnek a legszebb képek.

KozmaOrsi_esküvői fotózás

Azon a nyáron sok eső esett. Folyamatosan át kellett szerveznünk a fotózások időpontját az esti viharok miatt. Végül, mint a mesékben, a hetedik alkalom bizonyult a mi napunknak. Az idő csodálatosan alakult, Erika ragyogott a menyasszonyi ruhájában és a gyerekek is tüneményesek voltak. Természetesen a családdal tartott Lujzi is, a fenséges skót juhász kutyus, hiszen nélküle nem lett volna teljes a család.

KozmaOrsi_családi fotózás

Amíg a család készülődött a kocsinál, Emmuskával már el is kezdtük a fotózást, hiszen a fények tökéletesek voltak és Lujzi is épp szeretett volna egy közös képet a kis gazdájával. Ezután elindultunk együtt felfedezni a kalandos tájat a hatalmas kidőlt fákon, patakparton, völgyön és dombokon keresztül. Marcikát teljesen elvarázsolta a vadregényes környezet, rögtön felfedező útra is indult. Menet közben minden bogarat és érdekességet megvizsgáltunk. Természetesen ezek a pillanatok is megörökítésre kerültek life style jellegű képeken

A családi fotózásoknál különösen figyelek arra, hogy minden egyes gyermekről külön-külön készüljön elég kép, valamint a családtagokról a lehető legtöbb variációban egyaránt. Természetesen a szülők közös, romantikus pillanatai sem maradhatnak ki. Folyamatosan figyelem a mosolyokat, érintéseket, kapcsolódásokat és lencsevégre kapom őket a természetes őszinteségükben. Most is, mint mindig készültek hagyományos családi fotók is. A dombtetőre érkezve sikerült olyan különleges hangulatú képeket készíteni a naplementében, mintha a szavannán lennénk, ráadásul Lujzi jelenléte még rá
is erősített erre a hatásra.

KozmaOrsi_családi fotózás
KozmaOrsi_esküvői fotózás
KozmaOrsi_esküvői fotózás

A fotózás után másnap elküldtem a leválogatott képeket a családnak. Miután sikerült eldönteniük, hogy melyik fotókat szeretnék retusálva is megkapni, 2 hét alatt készültem el a képek szerkesztésével. Ráadásul ehhez a családi fotózáshoz papírképeket is rendeltek, melyek keretezve, fából készült kincsesládában is átadásra kerültek.
Számomra mindig az a legnagyobb boldogság, amikor a látom a család örömét a fotók átadásánál.