Kozma Orsi fényképész

ÜDVÖZÖLLEK!

Kozma Orsi vagyok, anya, feleség és fotográfus.

Évek óta foglalkozom fotózással, már kiskoromban is nagy szenvedélyem volt. 7-8 éves lehettem, amikor egy „Berette” fényképezőgépet kaptam a nagybátyámtól karácsonyra. Imádtam. Egy igazi „felnőtt játék” volt. Az évek alatt sokat fotózgattam, de az igazi nagy változás akkor történt, amikor megszületett a fiam. Ekkor határoztam el, hogy igenis, megvalósítom a nagy álmomat: Fotós leszek. Elvégeztem egy OKJ-s képzést és elindítottam a vállalkozásomat.

Ezért érdemes engem választanod

Szeretem ábrázolni a tiszta érzelmeket, az őszinte mosolyokat és az emberi kapcsolatokat. Hiszem, hogy mindenkiben megvan a báj és a természetes szépség, és biztos vagyok benne, hogy ezt belőled is ki tudom hozni a fotózás során.

Rajongok a színekért, így mindig olyan beállítást igyekszem találni, amik árnyalatok tekintetében a legjobban illik hozzád. Mindig konzultálok veled a fotózás előtt, hogy pontosan tudjam, mit is szeretnél. Ha egy professzionálisabb, komolyabb fotósorozatot szeretnél, akkor a stúdióm erre tökéletesen megfelel. Ha viszont inkább egy kötetlenebb, kapcsolatokra fókuszáló képeket szeretnél visszakapni, ajánlom a kültéri helyszíneket.

Ügyfélkezelés

A munkám során igyekszem olyan környezetet teremteni, ahol felszabadultan érezheted magad, és amikor szükséges, ott tanácsokkal látlak el.

A fotózások után 24 órán belül elküldöm neked a leválogatott képeket, amikből kiválaszthatod a számodra legkedvesebbeket. A képszerkesztés nagyjából két hetet vesz igénybe. A kész fotókat két méretben is megkapod: Kis méret, amit online tudsz használni, a nagyméretű fotók pedig nyomtatásra alkalmasak.

Ha te is szeretnél ehhez hasonló fotókat, akkor vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: